Gemeente Amsterdam

Inspraak Ontwerp Actieplan Luchtkwaliteit

17 oktober 2005
---
Marieke Hoekstra

Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) heeft het Ontwerp Actieplan Luchtkwaliteit Amsterdam 2005 vrij gegeven voor inspraak.

Raadzaal Het ontwerp Actieplan Luchtkwaliteit Amsterdam 2005 bevat voorstellen voor maatregelen die gericht zijn op de aanpak van de ergste knelpunten luchtkwaliteit in de stad en het verbeteren van de luchtkwaliteit in heel Amsterdam. Een goede luchtkwaliteit is voor iedereen van belang en B&W hechten aan uw inbreng.

Inspraakavond

Mondelinge inspraak is mogelijk op maandag 7 november 2005. Tussen 19:30 uur en 22:00 uur is er voor iedereen gelegenheid zijn zienswijze mondeling kenbaar te maken. Vertegenwoordigers van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer, Dienst Ruimtelijke Ordening en de GGD zijn aanwezig om het ontwerp Actieplan Luchtkwaliteit nader toe te lichten.

De inspraakavond is op maandag 7 november 2005, van 19:30 uur tot 22:00 uur in de Boekmanzaal in het stadhuis, Amstel 1.

Schriftelijk inspreken

De inspraaktermijn is 6 weken en duurt tot 21 november 2005. Naast de inspraakavond kan iedereen in deze periode schriftelijk zijn zienswijze inbrengen.

Alle ingebrachte zienswijzen worden beoordeeld door B&W en zonodig wordt aan de hand daarvan het Actieplan aangepast. Naar verwachting nemen B&W eind 2005 een definitief besluit over het Actieplan Luchtkwaliteit.

Het Ontwerp Actieplan Luchtkwaliteit ligt ter inzage op het Stadhuis, bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht en op alle stadsdeelkantoren. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan:

Dienst Milieu en Bouwtoezicht, t.a.v. Harry van Bergen Weesperplein 4 Postbus 922 1000 AX Amsterdam