Politie Zeeland


---


O-6745-2005 Auto vernield en auto gestolen

Op de Mariapolderseweg is zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een geparkeerde auto vernield.
Van de auto werd een ruit ingeslagen.
Tussen gisteravond 18.15 uur en vanmorgen 11.00 uur werd vanaf dezelfde weg een rode Ford Fiesta weggenomen. De auto was voorzien van kenteken LH-HD-73.


W-6746-2005 Aangehouden wegens vernieling

In de Van Dishoeckstraat in Vlissingen is een 32-jarige Vlissinger aangehouden.
De man had twee ruiten vernield van een woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.


W-6747-2005 Diefstal uit horecagelegenheid

In een horecagelegenheid in Oostkapelle is vannacht ingebroken.
Uit het bedrijf is computerapparatuur weggenomen, evenals een geldbedrag van enkele honderden euro's. De dader(s) is/zijn binnengekomen door een deur te forceren.


O-6748-2005 Inbraak in auto

Tussen 14 en 15 oktober 's nachts is ingebroken in een personenauto die geparkeerd stond op de Hageweg 't Centrum in Bruinisse.
Uit de auto is o.a. een automatische garageopener weggenomen.


O-6749-2005 Inbraak in restaurant

In een restaurant in Kamperland is vannacht ingebroken.
Door een raam te forceren is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit het restaurant is een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. De politie onderzoekt de zaak.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.