Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District NW-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE


17 oktober 2005


Vierhouten - Openbare schennispleging

Zondagmiddag 16 oktober om ongeveer 1700 uur waren twee kinderen van 9 en 10 jaar oud aan het spelen op de Vierhoutensche Heide toen een man uit de bosjes kwam en openbare schennis pleegde. Het signalement van de man is als volgt. Hij is ongeveer 40 jaar, kaal en heeft blanke huidskleur. Hij droeg een spijkerbroek en een roodgestreept shirt. De politie verzoekt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.


Hattem - Minibikes in beslag genomen

De politie heeft zondagmiddag 16 oktober twee mannen bekeurd voor het onverzekerd rondrijden op minibikes (zeer kleine motorfietsen). De politie zag de mannen, een 27-jarige man uit Hattem en 28 jarige Zwollenaar, op de carpoolplaats langs de A50 ter hoogte van Hattem met hun minibikes. De bikes zijn in beslag genomen en tegen de mannen is procesverbaal opgemaakt.


Harderwijk - Kleine kettingbotsing

Gisterochtend (16/10) waren op de provincialeweg S7 bij Harderwijk drie auto's betrokken bij een kettingbotsing. De botsing ontstond doordat een 38-jarige man uit Stuifzand te laat zag dat de voertuigen voor hem stilstonden. Hij kon niet meer op tijd remmen waardoor hij tegen de auto van een 46 jarige vrouw uit Twello aan botste. Zij botste daardoor op de auto van een 26-jarige man uit Ermelo die voor haar stilstond. De 20 jarige vrouw die bij laatstgenoemde in de auto zat, is met pijnlijke nek overgebracht naar het ziekenhuis. Twee auto's moesten worden afgesleept vanwege de ontstane schade.


't Harde - Woninginbraak
Zondagavond 16 oktober (tussen 1900 en 2100 uur) is ingebroken bij een woning aan de Prins Willem Alexanderlaan in 't Harde. De dieven hebben ramen ingeslagen om de woning binnen te komen. Er is geluidsapparatuur weggehaald. De woning grenst aan het bos en er zijn geen directe buren. De politie hoopt dat er mogelijk passanten zijn die iets bijzonders hebben gezien. Wellicht een verdachte auto of ander voertuig. Zij worden dan ook dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Ermelo - Aanrijding fietsster

Een 26-jarige vrouw uit Ermelo is gisterochtend (16/10) gewond geraakt toen zijn op de rotonde Nassaulaan / Harderwijkerweg in botsing kwam met een auto bestuurd door een 52 jarige man uit Ermelo. De bestuurder van de auto had de fietsster, die op de rotonde fietste, niet gezien toen hij de rotonde op reed. De auto schampte de achterkant van de fiets waardoor de vrouw ten val kwam. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

---EINDE BERICHTEN---


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58
---- --