USAR.nl - Urban Search And Resque Team


EXACTE TIJDSTIP TERUGKEER USAR.NL ONZEKER
zo 16 oktober 2005


Foto's
USAR in Pakistan

Foto's
USAR LOT Pakistan

EXACTE TIJDSTIP TERUGKEER USAR.NL ONZEKER

16-10-2005

De exacte aankomsttijd van USAR.NL maandag 17 oktober op Rotterdam-Airport is onzeker geworden. Zondag namiddag ontving het Landelijk Operationeel Team (LOT) USAR.NL het bericht dat de luchthaven van Islamabad overbelast is met de aanvoer van hulpgoederen. De hulpverlening aan de bevolking heeft uiteraard de hoogste prioriteit. Dit heeft tot gevolg dat USAR.NL in ieder geval later van Islamabad zal vertrekken dan eerst was voorzien.

De VOORLOPIGE aankomsttijd op Rotterdam-Airport is nu vastgesteld op maandagavond 17 oktober om 19.30 uur. Dit kan echter nog wijzigen. Het LOT verwacht maandagmiddag rond 16.30 uur meer zekerheid te hebben over de aankomsttijd. Dit omdat we dan weten wanneer het vliegtuig is vertrokken van de luchthaven van Istanbul, Turkije. In Istanbul zal het vliegtuig namelijk een tussenstop maken om te tanken. We zullen het exacte tijdstip daarna zo spoedig mogelijk aan u bekend maken.

Zodra er meer zekerheid is over het aankomsttijdstip zal dit ook vermeld worden op teletekstpagina 769 onder vluchtnummer FHY729. Tevens zal dit dan op www.usar.nl geplaatst worden.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk de exacte aankomsttijd te kunnen meedelen.

Landelijk Operationeel Team USAR.NL
(079) 33.04.725