Politie Zeeland


---


O-6753-2005 Vlissinger krijgt klappen
In zijn woonplaats is maandagmiddag een 55-jarige Vlissinger enkele malen op zijn hoofd geslagen nadat hij een jongen had aangesproken op zijn gedrag.
De Vlissinger zat rond 15.00 uur op een bankje in de Walstraat toen hij voelde dat er op zijn rug snoepjes werden gegooid door een groepje jongens achter hem. Toen hij aangaf dit niet leuk te vinden stopte het even waarna ze weer verder gingen met gooien. De man liep naar het groepje toe en sprak de "gooier" aan op zijn gedrag. De jongen reageerde gelijk agressief en sloeg de man meerdere malen op zijn hoofd waarna de man ten val kwam. Een omstander kwam de man te hulp en belde vervolgens de politie waarna de jongen wegrende.


W-6754-2005 Poging diefstal auto's
In de Paulus Hollestraat in Oostkapelle is tussen zondagavond 20.00 uur en maandag 10.00 uur geprobeerd een personenauto te stelen.
De diefstal is niet gelukt omdat de auto op het stuurslot stond en deze niet geforceerd kon worden.
Op de Schelpweg in Domburg werd tussen vrijdagavond en maandagmorgen ook geprobeerd een bestelauto weg te nemen.
Ook deze poging mislukte, wel was de stuurkolom verwrongen. Schadbedrag is niet bekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.