Gemeente Wijk bij Duurstede

Commissie advies bezwaarschriften

De voorzitter van de commissie van advies voor de bezwaarschriften maakt bekend, dat deze commissie op dinsdag 18 oktober 2005 vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis (commissiekamer) bijeen zal komen om de volgende bezwaarschriften te behandelen:

19.30 uur Bezwaarschrift inzake het opleggen van een last onder dwangsom om de overtredingen van milieuvoorschriften aan de Langbroekseweg 4a te Wijk bij Duurstede te beëindigen en beëindigd te houden.

19.55 uur Bezwaarschrift inzake het weigeren van een verzoek om handhaving van de bebouwings- en gebruiksvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan op het perceel Langbroekseweg 4 te Wijk bij Duurstede.

20.25 uur Bezwaarschrift inzake het verlenen van een bouwvergunning voor het maken van een dakopbouw op de bestaande garage op het perceel Cicero 13 te Wijk bij Duurstede.

20.55 uur Bezwaarschrift inzake het verlenen van urgentie bij de toewijzing van andere woonruimte met gebruikmaking van de hardheidsclausule.

21.20 uur Bezwaarschrift inzake het terugstorten van de reeds uitbetaalde subsidie ter grootte van het exploitatieoverschot over het jaar 2004.

Tijdens de openbare hoorzittingen worden de uitgenodigde belanghebbenden in de gelegenheid gesteld hun standpunt toe te lichten. Degene die een hoorzitting wil bijwonen, kan zich kort voor het aangegeven tijdstip bij de bode melden. De voorzitter kan echter besluiten dat een hoorzitting niet openbaar is indien hierom door belanghebbenden wordt verzocht, of indien dit naar het oordeel van de voorzitter van de commissie gewenst is.


* Geplaatst op: 12-10-2005 12:27:56