Provincie Zuid-Holland

N206 afgesloten door asfalteringswerkzaamheden

De provincie Zuid-Holland gaat de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de de provinciale weg N 206. Er wordt de komende weken in de avond en nacht, tussen 20.00 uur en 06.00 uur op meerdere plaatsen gewerkt aan deze weg.

Afrit 's-Gravendamseweg NoordwijkerhoutOp 18 oktober wordt er in de avond en nacht gewerkt in Noordwijkerhout aan de afrit bij de 's-Gravendamseweg voor het verkeer uit noordelijke richting. Het verkeer wordt doorverwezen naar de Van Berckelweg, kan daar keren over de af- en toerit naar de N 206 en vervolgens terugrijden naar de 's-Gravendamseweg.

Afrit Hoorneslaan KatwijkOp 19 oktober wordt er in de avond en nacht gewerkt in Katwijk aan de afrit bij de Hoorneslaan. Verkeer met een bestemming Katwijk aan Zee wordt omgeleid via afrit Rijnsburg, Herenweg, industriegebied 't Heen en Ambachtsweg naar de Hoorneslaan.

Tussen de op- en afritten naar rijksweg A4Op 24 en 25 oktober wordt er twee avonden en nachten gewerkt op het viaduct over de rijksweg A4 tussen Zoeterwoude en Leiden. Motorvoertuigen worden via de rijksweg en de eerstvolgende afrit terug verwezen naar de N 206. Langzaam verkeer en openbaar vervoer kan van de parallelweg gebruik blijven maken.

Tussen Zoetermeer en rijksweg A4Op 31oktober en 1 november wordt er twee avonden en nachten gewerkt op het wegvak tussen Zoetermeer en Zoeterwoude, terhoogte van Stompwijk. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via de hoofdwegenstructuur van Zoetermeer naar de Zoetermeerse Rijweg en de rijksweg A4 tot afrit 7 (Leiden, Zoeterwoude). Deze route wordt in beide richtingen aangegeven.

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22