Mazda

18-10-2005

Mazda halveert brandstofkosten

Wie nu een nieuwe Mazda koopt, krijgt een jaar lang de helft van de brandstofkosten vergoed. Met deze opzienbarende actie haakt Mazda in op de actuele situatie rond de hoge brandstofprijzen.

De nieuwe eigenaren krijgen allemaal een speciale brandstofpas waarmee op eenvoudige wijze kan worden getankt en het voordeel wordt behaald. Voor iedere klant is het tegoed op de brandstofpas berekend aan de hand van een kilometrage van 15.000 kilometer. Voor elk model is het gemiddelde verbruik uit de officiële brochure gebruikt om het tegoed te bepalen.

Natuurlijk geldt deze actie ook voor de succesvolle Mazda5. Deze multi activity vehicle (MAV) werd onlangs uitgeroepen tot Gezinsauto van het Jaar 2006 en behaalde de maximale score van 5 sterren bij de EuroNCAP test. Om het succes volledig te maken behoort de Mazda5 tot de laatste zeven genomineerden voor de verkiezing van Auto van het jaar 2006.

De brandstofactie geldt bij aanschaf van een nieuwe Mazda in de periode van 17 oktober t/m 31 december 2005. De auto hoeft niet in 2005 geregistreerd te worden, maar kan tot 1 februari 2006 op naam van de klant worden gezet. De brandstofpas is overdraagbaar en niet kentekengebonden.

Vraag de dealer naar de voorwaarden