Gemeente Boxmeer


Gemeentegids 2005-2006 in uw brievenbus!

De gemeentegids wordt elk jaar huis-aan-huis verspreid, maar is ook bestemd voor diegenen die van buiten de gemeente belangstelling tonen voor de gemeente Boxmeer. Naast plattegronden van de kernen vindt u alle informatie over bestuurders, gemeentelijke informatie, instellingen, verenigingen en voorzieningen die onze gemeente rijk is.

Meerdere afhaalpunten gemeentegids
Heeft u op 8 oktober nog geen gemeentegids ontvangen of heeft u een klacht over de verspreiding van de gids, stuur dan een email naar verspreiding@suurland.nl. U kunt ook een gids ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Vanaf 10 oktober liggen extra exemplaren voor u klaar. Omdat niet iedereen even dichtbij het gemeentehuis woont zijn er meerdere afhaalpunten. U kunt de gids ook ophalen in de bibliotheken in Oeffelt, Overloon en Vierlingsbeek.

Wijzigingen
Wilt u wijzigingen doorgeven in het A-Z gedeelte van de gids of een nieuwe organisatie aanmelden, kunt u gebruik maken van de bon achterin de gids. Heeft u een opmerking over het gemeentelijke deel, neem dan contact op met communicatie@boxmeer.nl.

Nee-nee-sticker
Bij inwoners van de gemeente Boxmeer met een nee-nee-sticker op de brievenbus valt geen gemeentegids op de deurmat. Wilt u toch een informatiegids hebben, dan kunt u deze ophalen bij één van bovenstaande afhaalpunten. Brievenbussen met een ja-nee-sticker krijgen wel een informatiegids.