KNHS


Interessante activiteiten op KNHS-centra 18/10/2005

ERMELO- De KNHS organiseert dit winterseizoen op haar centra in Ermelo en Wanroij een aantal leerzame en interessante activiteiten voor de paardensporter.

Tijdens de Virbac Equimax rondjes instructie en educatie komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Zo wordt tijdens de instructierondjes onder andere ingegaan op de thema's 'angst en paardrijden' en 'EHBO bij paarden'. In de meer praktijkgerichte rondjes instructie worden diverse KNHS-disciplines als mennen en western uitgelicht. Alle rondjes worden gegeven door bekende en gekwalificeerde personen uit de paardensport zoals africhtingsdeskundige Gert van den Hof, vierspanrijder Ton Monhemius en veterinair Paul de Vries.
Nieuw deze winter is het KNZ oefenspringen, waarbij combinaties onder deskundige begeleiding van Mathijs van Asten, Leopold van Asten of Wim Bonhof kunnen oefenen in het afleggen van een springparcours.

Voor informatie of vragen over de KNHS-activiteiten kunt u contact opnemen met de afdeling accommodaties via telefoonnummer (0577) 40 82 80, per e-mail: accommodaties@knhs.nl , of kijk op www.knhs.nl->Evenementen