Jefferson Wells kiest Nederland als toegangspoort continentaal

Jefferson wells

Amsterdam, 18 oktober 2005. Met de komst van Jefferson Wells naar Nederland, krijgt het Nederlandse bedrijfsleven de beschikking over een nieuwe, internationaal georiënteerde, onafhankelijke organisatie die is gespecialiseerd in internal audit, finance & accounting en tax. Jefferson Wells richt zich vooral op grotere bedrijven in Nederland en maakt onderdeel uit van de Manpower Company. Hierdoor is een stabiele financiële basis gegarandeerd.

Met haar business model onderscheidt Jefferson Wells zich van de traditionele accountantkantoren. Jefferson Wells werkt alleen met gediplomeerde, internationaal ervaren accountants, die beschikken over ten minste zeven jaar werkervaring. Jefferson Wells voert geen certificering van de jaarrekeningen uit. Door de platte organisatiestructuur, het ontbreken van een partnermodel en de relatief lage overhead hanteert Jefferson Wells zeer concurrerende tarieven.

Volgens managing director Huub Haverhals, vormt Jefferson Wells een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod van accountantsdiensten in Nederland. Dankzij het internationale netwerk en de jarenlange expertise van onze werknemers, kan het bedrijfsleven nu ook buiten de traditionele aanbieders terecht voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op het gebied van internal audit. Iets dat tot voor kort, door het ontbreken van een internationaal netwerk onder de lokale dienstverleners, slechts beperkt mogelijk was.

Door het ontbreken van het partnermodel is het carrierperspectief voor werknemers realistisch. Bij Jefferson Wells wordt gekozen voor een goede balans tussen werk en privé. Jefferson Wells biedt als één van de weinige kantoren haar werknemers de mogelijkheid om ook in deeltijd te werken. Met dit beleid moedigt de Jefferson Wells meer vrouwen aan om een keuze te maken voor een carrière in internal audit en finance & accounting.

Over Jefferson Wells
Jefferson Wells, opgericht in 1995 als alternatief voor de traditionele accountantskantoren, beschikt over circa 2500 werknemers, verspreid over 44 vestigingen wereldwijd. De organisatie biedt diensten aan op het gebied van onafhankelijke internal audits, de beheersing van technologierisico's, belastingen en finance & accounting. Jefferson Wells werkt alleen met gecertificeerde werknemers in loondienst met een hoog, internationaal kennisniveau en minimaal zeven jaar werkervaring. Doordat Jefferson Wells geen partnermodel kent, geen goedkering verleent voor de jaarrekeningen en beschikt over een platte organisatiestructuur, hanteert de organisatie scherpe tarieven. Met het internationale netwerk bedient Jefferson Wells een belangrijk deel van de Fortune 500 bedrijven. Jefferson Wells speelt met het businessmodel in op een gat dat is ontstaan tussen de grote accountantskantoren en enkele nationale spelers. Jefferson Wells is onderdeel van de Manpower Company.