Ingezonden persbericht

Tweede editie Your Out magazine verspreid onder eindexamenkandidaten

Eerste hulp bij studiekeuze voorziet in informatiebehoefte toekomstige studenten met nieuws, info en achtergronden

HAARLEM, 20051014 -- De eindexamenkandidaten van havo en vwo vormen de jongste groep zelfbewuste consumenten, ze zijn niet alleen zeer toekomstgericht bezig maar willen ook voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hier word veel tijd en geld aan gespendeerd. Zo blijkt uit het NIBUD Nationaal Scholierenonderzoek 2004/2005. Your Out speelt hierop in met aan studie en studeren gerelateerde hoogwaardige informatie en achtergronden. Interessante columns en onderwerpen als Films, Games en Buzz (gadgets) maken het blad zeer leesbaar. Daarnaast zijn er prijsvragen waarmee men games, dvd´s, cd´s een mountainbike of zelfs een wintersportvakantie kan winnen.


Door middel van sms & win kan men zich aanmelden voor deze prijsvragen, waarna de inschrijving op www.yourout.nl plaatsvindt. Hier kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrieven geven wekelijks een overzicht van interessante artikelen en prijsvragen op de site.

Dinsdag 18 oktober zal het Your Out magazine verspreid worden op 480 scholen door heel Nederland.

Om u alvast een klein voorproefje te geven van het Your Out magazine vind u hier een link naar de cover www.your-out.nl/downloads/yom-okt-2005-cover.pdf.
Een greep uit de inhoudsopgave van de tweede editie; www.your-out.nl/downloads/yom-okt-2005-inhoud.pdf
Studie
* Small Business
* Accountancy
* Fysiotherapie
* Psychologie

Studentenleven
* De rechten en plichten van een bijbaan
* Studentenstad Breda
* Studentenstad Haarlem
* Onderwijs in het nieuws
* Woon: Op kamers
* Studenten in Breda




Ingezonden persbericht