--------------------------------------------------------------------------
     BEA-klanten Novartis en Telecom Italia spreken over ervaring met     
        service-georiënteerde architectuur tijdens BEAWorld Praag         
--------------------------------------------------------------------------


Amstelveen, 22-09-2005

BEA Systems, Inc. (NASDAQ: BEAS), leverancier van zakelijke infrastructuursoftware, maakt bekend dat marktleiders Novartis en Telecom Italia zullen spreken tijdens BEAWorld 2005 in Praag. De presentatie van Dr. Thomas Vogel, hoofd applicatie-infrastructuur en -architectuur bij Novartis, is getiteld 'Service-Oriented Architecture (SOA) - oude wijn in nieuwe flessen?'. Matteo Mille, directeur applicatie- en platformarchitecturen bij Telecom Italia, zal spreken over het opzetten van een service-georiënteerde architectuur.
BEAWorld laat senior management, IT-managers, systeemarchitecten en ontwikkelaars zien hoe zij 'vloeibaar' kunnen denken, en eenvoud en vloeibaarheid kunnen realiseren in hun automatisering. BEAWorld wordt voor het eerst in Praag gehouden, in het Hilton Prague Hotel, op 18 en 19 oktober. Bezoekers hebben de mogelijkheid om het senior management van BEA te ontmoeten, kunnen updates over BEA-producten krijgen, inclusief de nieuwste BEA WebLogic® 9.0, BEA Tuxedo® 9.0 en BEA AquaLogic(TM) productgroepen. Ook kunnen zij actuele onderwerpen rondom zakelijke infrastructuursoftware en SOA bespreken.

Over BEAWorld
BEAWorld is de jaarlijkse conferentie voor infrastructuursoftware en biedt inzichten, praktische instructie, best-practice strategieën en kansen voor interactie met gelijkgestemde professionals, marktleiders, visionairs en experts.
BEAWorld laat zien hoe SOA een succesvolle realiteit kan worden, maar biedt ook de nieuwste informatie over BEA's infrastructuurtechnologieën, waaronder BEA Tuxedo, de BEA WebLogic producten, de BEA AquaLogic producten en een Partner Showcase die de nieuwste en beste ontwikkelingen van het uitgebreide BEA-partnernetwerk laat zien.
BEAWorld Praag is gericht op de financiële sector, de overheids- en telecomsector. Onder de klanten die zullen spreken, bevinden zich Citigroup, Oslo City, Voca, Poste Italiane, Czech Insurance, DeutschePost en Le FOREM Belgium. Voor meer details, zie:
http://bea.com/beaworld/cz/index.html.
Andere evenementen zullen het komende jaar in de volgende steden gehouden worden: Santa Clara (sep. 27-29), Londen (okt. 11-12), Parijs (okt. 13-14), Tokyo (okt. 25-26) en Beijing (dec. 7-8).
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over BEA Systems
BEA Systems, Inc. (NASDAQ: BEAS) is een vooraanstaande leverancier van zakelijke infrastructuursoftware en biedt op standaarden gebaseerde platformen om de veilige stroom van informatie en services te versnellen. De BEA productlijnen - WebLogic®, Tuxedo®, JRockit® en de nieuwe AquaLogicTM familie van Service Infrastructuur - helpen klanten bij het reduceren van IT-complexiteit en het succesvol inzetten van service-georiënteerde architectuur, om de flexibiliteit en slagkracht van de organisatie te vergroten. Voor meer informatie, zie bea.com.