Nederlandse Vereniging van Banken

NVB - Nederlandse Vereniging van Banken

NVB: Overstapservice informatie nu ook via algemene website

Persbericht 18 oktober 2005

Vandaag lanceert de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) de website Overstapservice, www.overstapservice.nl. De website voorziet de consument, de ondernemer en de incassant op een eenvoudige wijze en op een centrale plek van informatie over de Overstapservice.

De website is een aanvulling op de huidige informatievoorziening van de individuele banken op websites, in brochures en kantoren. Via Overstapservice.nl kan een particulier of ondernemer doorklikken naar de bank van zijn keuze voor het aanvragen van de Overstapservice.

www.overstapservice.nl is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en de gezamenlijke banken.


---

Over de Overstapservice
De Overstapservice maakt het voor klanten eenvoudig van bank te veranderen met hun betalingsverkeer. Sinds 1 januari 2004 bieden de gezamenlijke banken de Overstapservice aan. De NVB en de individuele banken hebben zich ingespannen om bekendheid te geven aan de Overstapservice. Inmiddels is voor reeds 25.000 klanten de gehele Overstapservice (met een serviceperiode van 13 maanden) succesvol afgerond en is de Overstapservice op dit moment voor 60.000 klanten actief. De verwachting is dat over 2004 en 2005 een totaal aantal van ruim 100.000 particulieren en 5000 zakelijke klanten gebruik zal maken van de Overstapservice.

disclaimer