Politie Zeeland


---

O-6755-2005. Diefstal uit bedrijf.
Maandag tussen 19.15 uur en 23.30 uur is er een inbraak gepleegd in een bedrijf aan de Amundsenweg te Goes.
Er zijn drie monitoren weggenomen waarvan de waarde nog onbekend is.

W-6756-2005. Auto's vernield in Middelburg.
In Middelburg zijn maandagavond drie personenauto's vernield. De vernielingen vonden plaats tussen 22.00 uur en 22.45 uur in de Statenlaan, de Schoutstraat en Statenhove.
Van de auto's zijn de buitenspiegels vernield en er is lakschade aan twee auto's. In Statenhove en de Schoutstraat is een groep van ongeveer 7 jongens gesignaleerd ten tijde van de vernielingen.

O-6757-2005. Stropers betrapt.
In Sint Phillipsland aan de Scharreweg zijn maandag om 22.48 uur vier stropers betrapt terwijl ze in een beschermd natuurgebied aan het pierensteken waren. Drie van hen konden worden staande gehouden.
Door jachtopzieners werden de zagers in beslag genomen en tegen de drie pierenstekers, allen uit Bergen op Zoom, is proces verbaal aangezegd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland