Ingezonden persbericht


Brocade ontwerpt nieuwe 4 GBit/sec-producten met HP

Flexibiliteit en Ports on Demand-schaalbaarheid voor HP StorageWorks-klanten

Tilburg, 18 oktober 2005 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCDE) levert zijn 4 GBit/sec Brocade SilkWorm 48000 Director-switch en de Brocade SilkWorm 200E-switch voor de HP B-Series storage-netwerkoplossingen. De SilkWorm 48000 is de eerste 4 GBit/sec SAN-Director die op de markt beschikbaar is, en is ontworpen om tegemoet te komen aan alle eisen van datacenters van grote ondernemingen.

De Brocade SilkWorm 48000-switch ondersteunt tot 256 poorten in hetzelfde formaat als eerdere Brocade-directors. Hierdoor is deze oplossing zeer geschikt voor grootschalige SAN-implementaties of als stand-alone Director. De SilkWorm 200E richt zich op het marktsegment van kleine SAN's of SAN's voor afdelingen en divisies. Deze switch biedt 4 GBit/sec-prestaties, de flexibiliteit van 8, 12 of 16 Ports on Demand en innovatieve, gebruikersvriendelijke mogelijkheden om de complexiteit en operationele kosten van storage-beheer terug te dringen.

"Samen met HP verbreden we ons vermogen om de nieuwe 4 GBit/sec-switchoplossingen op de markt te brengen", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Marketing van Brocade. "Met het grootste aantal geleverde SAN-poorten, waarbij de tweemiljoengrens met HP deze maand overschreden wordt, blijven we de hoogwaardige oplossingen leveren die aansluiten op de steeds veranderende eisen van datacenteromgevingen."

De HP StorageWorks SAN Director 4/256 is gebaseerd op de Brocade SilkWorm 48000 Director en de HP StorageWorks SAN Switch 4/8 op de Brocade SilkWorm 200E-switch. Zij maken beide deel uit van het HP B-Series-portfolio, dat verder bestaat uit de Brocade SilkWorm 4100-midrange-switch, de eerste 4 GBit/sec-switch. Ook de Brocade SAN switch for HP p-Class BladeSytem, de eerst embedded 4 GBit/sec voor de snelgroeiende Blade Server-markt, maakt deel uit van dit portfolio. Al deze oplossingen zijn momenteel leverbaar.

"De HP StorageWorks SAN Director en SAN Switches vormen een logische ontwikkeling van de HP B-Series Switches naar 4 GBit/sec-technologie en bieden hoogwaardige SAN-infrastructuuroplossingen waarmee bedrijven het maximale uit hun informatie kunnen halen", zegt Duncan Campbell, Vice-President Marketing StorageWorks Division van HP."Bovendien kunnen klanten hun storage-infrastructuren op dynamische wijze beheren en gebruiken."

###

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCDE) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.