Politie Zeeland


---

Z-6759-2005. Panoramakijkers gestolen.
In Cadzand-Bad aan de Boulevard de Wielingen en op de dijk in Breskens zijn tussen 18 september en 18 oktober in totaal drie panoramakijkers gestolen.
Een van de kijkers is met betonnen sokkel en al weggenomen.
De panoramakijkers hebben per stuk een waarde van enkele duizenden Euro's.

O-6760-2005. Auto beklad.
In Burg Haamstede is aan de Hogeweg een personenauto beklad tussen zondag 16.00 uur en maandag 15.00 uur.
Op de achterzijde van de auto is met graffiti een hakenkruis gespoten.

O-6761-2005. Dronken automobilist botst tegen pand.
Dinsdag om 7.27 uur heeft een automobilist in Goes op de Beestenmarkt een pand geraakt.
De 22-jarige bestuurder van een personenauto bleek ruim 2,5 x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben genuttigd. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-6762-2005. Flessentrekkers door politie aangehouden.
Een man en een vrouw zijn afgelopen maandag aangehouden wegens flessentrekkerij.
Vanaf begin april 2004 tot begin september 2005 hielden de 35-jarige vrouw uit Zierikzee en de 37-jarige man uit Dordrecht zich bezig met oplichting van diverse bedrijven in Renesse en Bruinisse. De man maakte zich tevens schuldig aan diefstal en bedreiging.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.