Ingezonden persbericht


PERSONALIABERICHT

Fujitsu heeft nieuwe Head of Service Delivery

Maarssen, 18 oktober 2005

Eric Bouwer (48) is benoemd tot Head of Service Delivery bij Fujitsu in Nederland. Bouwer is in deze functie verantwoordelijk voor de Service Delivery Managers en maakt deel uit van het Managementteam. Bouwer heeft veel ervaring op het gebied van service delivery en sales in de IT-sector. Hij werkte eerder bij onder andere Stork Worksphere en NCR Nederland.

Bouwer groeide op in Nederland en heeft een afgeronde studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Begin jaren tachtig is Bouwer in de IT-sector gaan werken als Account Manager bij Digital Equipment. Eind jaren tachtig werkte hij als Country Sales Manager bij Stratus Computers. Daarna bekleedde hij diverse management functies, onder andere bij Intergraph. In de afgelopen tien jaar heeft Bouwer veel internationale ervaring opgedaan, met name bij NCR.

Bouwer is enthousiast over zijn nieuwe functie. Hij beschouwt deze als een bijzondere uitdaging. "Fujitsu is een ambitieuze organisatie met een duidelijke groeidoelstelling. Wereldwijd is Fujitsu de op twee na grootste IT-leverancier. In Europa is de doelstelling om tot de top-vijf van IT-leveranciers te gaan behoren. Dit betekent voor Nederland een omzetverdubbeling in drie jaar tijd. Het is prachtig om hier een bijdrage aan te leveren en Fujitsu's positie verder te versterken".

Over Fujitsu Services
Fujitsu Services is een toonaangevende IT-services-organisatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het bedrijf heeft 15.200 mensen in dienst, is in meer dan 20 landen actief en genereert een omzet van 3 miljard euro per jaar.

Fujitsu Services ontwerpt, bouwt en beheert IT-systemen en -services. Kernactiviteit is het leveren van IT-infrastructure-management- en outsourcingservices voor desktop-, netwerk- en datacentre-omgevingen, in combinatie met een rijk scala aan gerelateerde services: van consulting tot integratie en implementatie.

Fujitsu Services is het Europese IT-services-onderdeel van de Fujitsu Groep. De Fujitsu Groep is met een omzet van 37 miljard euro wereldwijd een van de grootste bedrijven in het leveren van IT-systemen en -services.

Website Fujitsu Services: http://nl.fujitsu.com