Ingezonden persbericht


Persbericht

Door QuestControl
Datum: 17-10-2005

QuestControl lanceert Monstergecko Pistol Mouse op Netgamez 2005B

Afgelopen weekend was het zover. De Nederlandse release van de Monstergecko Pistol Mouse. Netgamez 2005B was de uitgelezen locatie voor deze release. Netgamez B.V., een van de meest toonaangevende partijen van Nederland op het gebied van gaming, organiseerde van 14 tot en met 16 oktober het Netgamez 2005B event in de Homeboxx te Nieuwegein. De meer dan 1300 deelnemers hebben hier toegang tot de meest professioneel georganiseerde gaming toernooien van Nederland, waar in totaal voor E4000 aan prijzen wordt weggegeven aan de diverse winnaars. De locatie van meer dan 14.000 m² verdeeld over 2 verdiepingen, maakt dit event opnieuw een van de grootste op het gebied van gaming in Nederland.

Vele hardcore gamers en clans waaronder Hard to Kill, Flame Instinct en Synergy die deelnemen aan de grootste Lan-evenementen van Nederland, hebben de primeur gehad om als eerste deze geweldig ontworpen pistoolmuis uit te testen! Tevens kon men via een live streaming video op het Internet van Netgamez 2005B, de live presentatie, door Rayen Narain, directeur van QuestControl en Kevin Huskes (a.k.a. Vulture) van SyNergy, volgen.

Deze ultieme gaming-muis, die speciaal ontworpen is voor First-person Shooters, heeft het uiterlijk van een echt pistool, maar dan in de vorm van een 800 dpi-muis. De muis heeft, naast een ergonomische grip en een echte loop, twee trekkers. De hoofdtrekker van het pistool is om te schieten en de kleine trekker tegen het handvat is gemaakt om in te zoomen, zodat men makkelijker de tegenstander kan uitschakelen. Boven het handvat, net op de plaats waar men de duim kan laten rusten, is een scroll-wiel geplaatst. Met deze scroll-wiel kan men met gemak wapens selecteren en het wapen laden. De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.`

De pistolmouse is uitgerust met een 800 dpi optische sensor. Door deze sensor naar voren te bewegen, kan men op het scherm naar boven richten. Als de sensor naar achteren beweegt, zal de loop van het wapen naar beneden zijn gericht.

Technische informatie:

. Resolutie: 800 dpi sensor met geoptimaliseerde lens
. Image processing: tot 2300 frames per seconde
. Snelheid:14 inches per seconde
. Respons: 3.2 milliseconden

. Geschikt voor links- en rechtshandigen
. Plug and play
Consument-adviesprijs is E 49,99


Ingezonden persbericht