KNWV

Nieuwsbericht Surfen

10-10-2005

Windsurf jaarvergadering 2005 - 20 oktober - Gooimeer Huizen

De belangrijke windsurfbeleid jaarvergadering komt er weer aan. In deze vergadering worden het beleid en de activiteiten van 2005 tegen het licht gehouden en presenteren we de plannen voor 2006. Daarbij is input van de surfvereniging van harte welkom om tot een optimaal windsurf actieplan 2006 te komen! Zorg dus dat u erbij bent!

Op 20 oktober is de vergadering gepland met alle aangesloten
windsurfverenigingen. Bij deze nodigen wij alle
windsurfverenigingsbestuurders uit om deze vergadering bij te wonen. De locatie is centraal in het land gekozen, namelijk bij Surfclub Gooimeer te Huizen. Het clubgebouw staat op het recreatieterrein "Gooierhoofd" in Huizen. Adres: Zuiderzee 63. Vanaf 19:00 staat de koffie klaar en om 19:30 beginnen we met de agenda.

Op dit moment legt de Commissie Windsurfen de laatste hand aan het concept beleidsplan voor de komende jaren. Dit concept zal komende vrijdag 14 oktober worden rondgemaild onder de ingeschreven personen. Bij voorkeur dus de bevestiging voor de aanwezigheid op de vergadering per mail.

Voor op of aanmerkingen kunt u kontakt opnemen met de coordinator windsurfen; Vincent Velema. Tel: 030 6566 561 (ma-di-wo)

E-mailadres:surfen@watersportverbond.nl