Landstede


Sprookjesachtig Landstede op Lego World

Als het aan de Landstede-studenten ligt wordt Lego World 2005 in de Zwolse IJsselhallen minstens zon geweldig evenement als voorgaande jaren. Studenten van de meest uiteenlopende Landstede-opleidingen helpen het Lego-spektakel in de IJsselhallen tot wederom een enorm succes te brengen. Zij verzorgen als het ware het sprookjesgedeelte.

Kinderen worden ondergedompeld in een sfeer van Sneeuwwitje en Doornroosje. Studenten van de opleiding Techniek in Harderwijk maken een enorm hemelbed in een sprookjesachtig decor. Gevleid in zachte kussens lezen studenten Vormgeving & Entertainment, Kinderopvang en Recreatie spannende verhalen voor.

Studenten van het Hostessteam en Recreatie heten de kinderen van harte welkom op het springkussen en natuurlijk kunnen ze met schmink worden omgetoverd tot een boze wolf, of een kabouter, of bijvoorbeeld een heks. Studenten Haarverzorging werken met Clikits; haarknipjes op het haar feestelijk op te steken. Het haar wordt daarbij versierd met haarlak en glitters. Gedurende het hele evenement maken studenten Vormgeving & Entertainment opnamen.

Lego World 2005 vindt plaats in de herfstvakantie in de Zwolse IJsselhallen, van donderdag 20 tot en met dinsdag 25 oktober. Openingstijden: elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement, dat voor de vijfde keer in Zwolle wordt gehouden, bleek voorgaande jaren een enorm succes.