Gemeente Roermond

Home > De gemeentelijke organisatie > Sectoren & afdelingen > Burgers & Samenleving > Sportaccommodaties > Steunpunt Sportservice Roermond > Nieuws van het Steunpunt Sportservice Sport- en spelinstuif voor jongeren in Jo Gerrishal

Tijdens de herfstvakantie kunnen jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking uit Roermond en omgeving, sportief uit hun dak gaan. Op 20 oktober 2005 wordt namelijk een grote sport- en spelinstuif gehouden in de Jo Gerrishal te Roermond. De sport- en spelinstuif begint om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur.

Onder deskundige begeleiding worden allerlei spel- en sportmogelijkheden geboden, waarbij zowel het contact met leeftijdgenoten als het samen actief bezig zijn op sportief gebied een duidelijke meerwaarde voor de deelnemende jongeren hebben. De middag wordt georganiseerd door het Steunpunt Sportservice Roermond, MEE Midden-Limburg en het Gehandicapten Platform Roermond.

Alle jongeren uit de regio met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn van harte welkom op deze middag. Een uitstekende gelegenheid om tijdens de herfstvakantie samen met andere jongeren sportief bezig te zijn.

Publicatiedatum: 14.10.2005 Bijgewerkt: 14.10.2005