FOSAG steunt regiolobby MKB Nederland om meer ruimte voor MKB

Koninklijke vereniging fosag

De regiobesturen van FOSAG steunen de regiolobby van MKB Nederland. De FOSAG regiobesturen zullen meewerken om op regionaal en lokaal niveau tastbare resultaten te boeken voor ondernemers. Dit betekent dat FOSAG regiobestuurders actief zullen bijdragen aan de door MKB Nederland gecoördineerde lobby om stem te geven aan het regionale midden- en kleinbedrijf. FOSAG is de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds,- metaalconserverings- en glasbranche.

Normaal richten organisaties zoals MKB Nederland en FOSAG zich op de landelijke politiek. Maar de beslissingen over de inrichting van de omgeving worden juist niet in Den Haag genomen, maar door provinciebesturen en gemeenteraden. Daarom is het van belang om daar de stem van de schilders- en onderhoudsbedrijven te laten horen. Schildersbedrijven werken overwegend regionaal zodat zij bij uitstek weten wat er speelt. Ook hierom zal FOSAG de regiolobby meer ruimte voor ondernemers met raad en daad steunen.

MKB Nederland kiest ruimtelijke ordening als speerpunt om de stem van de MKB-ondernemers te bundelen. Ruimtelijke ordening is bij uitstek een lokaal, regionaal en provinciaal onderwerp. Omdat FOSAG een sterke regiostructuur kent met twaalf regionale verenigingen kan FOSAG optimaal bijdragen aan deze MKB Nederland lobby.


-------------
EINDE BERICHT

-------------

Noot redactie:
In onze perssectie vindt u onze persberichten en (eventueel) aanvullend materiaal terug via www.fosag.nl/pers

De organisatie FOSAG
FOSAG is de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds,- metaalconserverings- en glasbranche. FOSAG heeft 3200 leden die gezamenlijk goed zijn voor een omzet van 2,4 miljard euro. In de branche zijn ruim 30.000 werkenden actief. Website: www.fosag.nl

Meer informatie?
Meer informatie verschaft de heer mr. E. Kruiderink, directeur FOSAG. Telefoon 0182 571444 of 06 2507 5342