Politie Flevoland

Brandstichtingen

Lelystad en Dronten 20-10-2005 - De politie vermoedt brandstichting bij twee branden.

Lelystad- Donderdagochtend woedde brand in een woning op de Kempenaar. De gealarmeerde politie zag in de voortuin en de keuken van de woning brand. Verder was er veel rook. De agenten begonnen de brand te blussen. De precieze schade die de brand heeft aangericht is niet bekend.

De bewoners konden na controle in het Zuiderzeeziekenhuis weer naar huis. De huisdieren zijn ter plaatse door de dierenambulance nagekeken. De politie vermoedt brandstichting en heeft een buurtonderzoek gehouden. Ook wordt technisch onderzoek gedaan. Mocht u nog tips hebben, dan kunt u zich melden bij de Recherche van Lelystad via 0900-8844 of anoniem via M op nummer 0800-7000.

Dronten- Een container op de Aakstraat brandde woensdagnacht. Door de brand zijn ramen van een nabijgelegen pand gebarsten. Niemand raakte gewond. De brandweer bluste de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Mocht u nog tips hebben, dan kunt u zich melden bij de Recherche van Dronten via 0900-8844 of anoniem via M op nummer 0800-7000.