BedrijfsautoRAI

Transporter 4Motion op jacht naar succes

(10/20/2005)
Volkswagen gaat samen met de olympische equipe op jacht naar succes in Turijn. Tijdens de Olympische Winterspelen van februari 2006 verplaatsen de Nederlandse coaches en NOC*NSF medewerkers zich namelijk per Volkswagen.
Rekening houdend met de winterse omstandigheden is een aantal Transporters 4MOTION ter beschikking gesteld. Tijdens de BedrijfsautoRAI werd de eerste auto overhandigd aan chef de mission Ed Verheijen.

âDe Transporter 4Motion is natuurlijk ideaal voor deze klusâ, aldus manager sponsoring bij Volkswagen, Tjerk Bogtstra. âHet is een ruime bedrijfsauto. Alle wintersportmaterialen kunnen dus gemakkelijk worden vervoerd. Daarnaast is de auto voorzien van permanente vierwielaandrijving. Dat komt natuurlijk goed van pas in het heuvelachtige gebied rondom Turijn. Veilig vervoer tussen de diverse olympische locaties is hiermee gewaarborgd. Bovendien zijn ze onderweg met een kampioen: de Transporter is immers verkozen tot âBestelauto van het Jaar 2005â.â

Volkswagen ondersteunt alweer ruim 10 jaar de grootste sporttalenten van Nederland met vervoer. Omdat veel sporters niet of nauwelijks kunnen leven van de opbrengst van hun sportieve prestaties, is alle hulp welkom. Door voor goede, veilige autoâs te zorgen, maakt Volkswagen het voor de atleten mogelijk om alle trainings- en wedstrijdlocaties te bezoeken. In totaal zet Volkswagen voor de olympische atleten ongeveer tweehonderd autoâs in.

Met de 4MOTION-aandrijflijn is de Volkswagen Transporter met gesloten cabine er al vanaf ⬠23.670,- (ex BTW/BPM).