Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Vaststelling bestemmingsplan Geuzenveld-West 2004

De Stadsdeelraad heeft op 4 oktober 2005 het bestemmingsplan Geuzenveld-West 2004 vastgesteld.

Het plangebied omvat de woonwijk Geuzenveld-West en het ten zuiden daarvan gelegen "Park De Kuil". Het bestemmingsplan zal het nu nog geldende globale bestemmingsplan Geuzenveld-West uit 1989 vervangen.

Het nieuwe bestemmingsplan is gedetailleerd van opzet. Het is gericht op beheer en voorziet niet in nieuwe bouwlocaties. Tevens is in het nieuwe bestemmingsplan het meest recente beleid verwerkt.

Kwadrantwoningen
Het plan is naar aanleiding van een ingediende zienswijze in zoverre gewijzigd vastgesteld dat de derde bouwlaag van de zogeheten kwadrantwoningen tot een oppervlakte van maximaal 36 m² per woning mag worden uitgebreid.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan is ook het Luchthavenindelingbesluit Schiphol op de plankaart en in de voorschriften verwerkt.

Ter inzage
Het besluit van de Stadsdeelraad tot vaststelling van het bestemmingsplan en het bestemmingsplan zelf liggen met ingang van donderdag 20 oktober tot en met woensdag 16 november 2005 ter inzage op:

* de receptie van het Stadsdeelkantoor, Plein '40-'45 nr. 1 te Amsterdam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 19.00 uur;
* de Openbare Bibliotheek van Slotermeer, Plein '40-'45 nr. 1 te Amsterdam op maandag en woensdag van 14.00 tot 20.00 uur en op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Ook vindt u het bestemmingsplan onder deze tekst. Deze wordt aangeboden in pdf-formaat. U kunt het bekijken met Adobe Reader. Heeft u dit programma nog niet, dan kunt u het gratis downloaden.

Bedenkingen
Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de Stadsdeelraad en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de Stadsdeelraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk bij Gedeputeerde Staten hun bedenkingen indienen.

Tegen de door de Stadsdeelraad aangebrachte wijzigingen kan een ieder gedurende de termijn van ter inzage ligging bij Gedeputeerde Staten schriftelijk bedenkingen indienen.

De bedenkingen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt bij Gedeputeerde Staten van Noord-Holland door tussenkomst van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam ter attentie van de secretaris van de Amsterdams Planologische Commissie, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Bijlage(n):
Plankaart Geuzenveld-West (pdf-document) Toelichting Bestemmingsplan Geuzenveld-West (pdf-document) Voorschriften Bestemmingsplan Geuzenveld-West (pdf-document)