Care residences

PERSBERICHT

Donderdag, 20 okt. 05

Huur woningen voor senioren in spanje en belgie

Nederlandse en Belgische projectontwikkelaars ontwikkelen een uniek concept.

HUUR woningen en appartementen voor senioren aan de Costa Blanca in Spanje en plannen een 2e wooncomplex in Antwerpen.

Care Residences Spain en Belgium, geloven niet in de koopmarkt voor Seniorenappartementen. Dit door de verlaging van de zorgvergoedingen in Nederland en Belgie alsmede de enorme koopprijzen van deze seniorenappartementen en huizen. De senioren hebben hun geld hard genoeg nodig om hun zorg en levenscomfort te garanderen, zonder een enorme investering te moeten doen door een aankoop van een woning of appartement.

Care Residences Spain en Belgium, ontwikkeld op unieke locaties woonzorgcomplexen, waar U niet hoeft te kopen maar kunt huren en waar U zelfstandig, verzorgd en veilig kunt genieten.

Bij Care-Residences staat ouder worden synoniem voor genieten. Denkt u maar eens aan de vrije tijd die u krijgt. Hoe zou u die het liefst in willen vullen? En - minstens zo belangrijk - waar zou u die het liefst door willen brengen? Wat dacht u van een mooie, natuurlijke omgeving met een aangenaam en gezond klimaat. In een comfortabele woning die van alle gemakken is voorzien. Te midden van een nieuw sociaal leven. Met volop sportieve, sociale en culturele activiteiten die u de mogelijkheid bieden om medebewoners te ontmoeten.
Ons project Orange Residences in Sanet y Negrals ligt nabij het mediterrane Denia aan de Costa Blanca in Spanje.
In het Orange Residences complex kunt u alle zorg en verpleging verwachten die u wenst in uw eigen taal. Het ontwerp van de appartementen is van dergelijke kwaliteit dat in bijna alle gevallen deze zorg gewoon in uw eigen appartment geboden kan worden. Professionele en persoonlijke zorg in uw eigen appartement dat is wat Orange Residences u biedt.