Gemeente Den Haag

oktober (2005)
ASFALTEREN WAALSDORPERWEG (20 oktober)

Het gaat om het gedeelte tussen de Van Alkemadelaan en de Van Berwaerdeweg. Tijdens de asfaltering is de Waalsdorperweg in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. Onvoorziene omstandigheden daargelaten, zijn de werkzaamheden maandagochtend 31 oktober gereed.

Voorbereidende werkzaamheden
Voorafgaand aan de asfaltering worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf maandag 24 oktober worden de trottoirbanden gerepareerd. De weg wordt hiervoor niet afgesloten maar wel op sommige delen versmald. Het verkeer kan hier hinder van ondervinden. Ook kunnen parkeerplaatsen tijdelijk onbereikbaar zijn.

Asfalteren
Het asfalteren gebeurt van vrijdag 28 oktober vanaf 09.30 uur tot en met maandagochtend 31 oktober 06.00 uur. Om geluidhinder voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken wordt niet na 22.00 uur 's avonds gewerkt. Tijdens het asfalteren is de Waalsdorperweg in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de Van Alkemadelaan, Benoordenhoutseweg, Koningskade en Raamweg. De Van der Burchlaan en de Van Voorschotenlaan blijven de gehele periode bereikbaar, of via de Van Hogenhoucklaan of via de Oostduinlaan. Fietsers en voetgangers kunnen hun weg langs het werk gewoon vervolgen.

Meer informatie
Meer informatie over het wegonderhoud in Den Haag is te vinden op internet: www.denhaag.nl/wegonderhoud.