Gemeente Almelo

Sportontmoetingsavond in 2006

Sportontmoetingsavond in 2006
In januari 2006 wil de Almelose Sportraad in samenwerking met de gemeente Almelo een sportontmoetingsavond organiseren in de burgerzaal van het Stadhuis. De avond is in eerste instantie bedoeld voor bestuursleden van sportverenigingen en sportkampioenen in onze gemeente.

Tijdens de Sportontmoetingsavond, die de gemeente in januari 2006 gaat organiseren, worden sportkampioenen uit 2005 gehuldigd. Zij worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd door de gemeente. Naast het huldigen van de sportkampioenen denken we aan een programma waarin op een ontspannen manier diverse gasten worden geïnterviewd en ontwikkelingen in de sport worden besproken. Dat kunnen interviews zijn met Almelose sporters maar ook met organisatoren of sponsoren van sportevenementen, bedrijven die sportartikelen ontwikkelen etc. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Kampioenschap behaald? Geef het door!
Op dit moment is de gemeente afhankelijk van de berichten in de media wanneer iemand een kampioenschap heeft behaald. Sportverenigingen en sportclubs kunnen uiteraard ook zelf melden wanneer binnen de vereniging iemand een kampioenschap heeft behaald. U kunt dit doorgeven aan de heer R. Prins, telefoon 541946, e-mail r.prins@almelo.nl. Ook als het gaat om promotie van het 1e team van uw vereniging.

Om de belangstelling voor de Sportontmoetingsavond binnen de Almelose sportclubs te peilen, zijn 76 verenigingen in Almelo aangeschreven met het verzoek om uiterlijk 31oktober 2005 te reageren. Zodra het programma en de datum bekend zijn, ontvangen de verenigingen nadere informatie. Geen brief ontvangen? Neem contact op met de heer Prins: 541946.

Na 31 oktober 2005 volgt meer informatie over de sportontmoetingsavond.