Time : 3:23:54 PM
Date : Tuesday, October 11, 2005
Sender Name: Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid

De bouwsector presenteert het toneelstuk "Schafttijd" voor aannemers en werknemers bouw

Uitnodiging aan de pers

Op donderdag 20 oktober 2005 om 20u00 vindt de voorstelling plaats van het toneelstuk "Schafttijd" in het cultureel centrum "De Borre" in Bierbeek. Het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (FVB) regio Vlaams-Brabant nodigt alle werkgevers en werknemers uit de bouwsector hierop uit. Het FVB grijpt deze kans aan om aannemers en werknemers in de bouwsector samen te brengen. Het FVB stelt nadien de talrijke sectorale voordelen rond opleiding en aanwerving voor.

"Schafttijd": uit het leven van een aannemer gegrepen. Het stuk toont een aantal middagpauzes op een bouwwerf van een kleine zelfstandige ondernemer die het al jarenlang rooit met zijn beste vriend als enige gast. Beiden werken hun dagdagelijkse problemen wel eens op elkaar uit, maar weten elkaar ook telkens weer uit de put te helpen. Door het faillissement van een groter bouwbedrijf slaat plots de crisis echter toe en de aannemer staat voor het tragische dilemma: moet hij zijn vriend ontslaan?

Praktische info première
Wanneer? Donderdag 20 oktober 2005 om 20u
Waar? Cultureel centrum "De Borre", Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek (parkeermogelijkheid is voorzien)
Inschrijven: Gelieve voor 17 oktober 2005 in te schrijven bij ivo.hermans@fvbffc.be. Kaarten zijn na inschrijving de dag van de voorstelling af te halen aan de FVB-balie bij de ingang van cultureel centrum "de borre".

FVB: een korte voorstelling
Het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid werd opgericht in 1965 door het Paritair Comité voor het Bouwbedrijf (PC124) als een Fonds voor Bestaanszekerheid met de bijzondere opdracht de opleiding van de actieve en toekomstige bouwvakarbeiders te bevorderen en te ondersteunen.

Meer info:
FVB - Dienst Pers & Communicatie
Inge Maes
inge.maes@fvbffc.be
T 02/210 03 38
F 02/210 03 70

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL