TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-10-2005

Televisie
(THE MAKING OF) TOPSTARS
Uitzending The making of TopStars of donderdag 20 oktober Nieuwe uitzendingen TopStars vanaf vrijdag 21 oktober Z@PP (Nederland 3) - 07.50 uur (The Making Of) en 16.35 uur (1e uitzending)

NIEUWE REEKS TOPSTARS VAN START

De jongerensoap TOPSTARS speelt zich grotendeels af in een dansstudio. De jongens zijn bezig met een veelbelovende rockband en hopen ooit een nummer 1-hit te scoren. De meiden krijgen les van een danslerares die in het verleden zelf aan de top van de danswereld stond.

Op vrijdag 21 oktober start de TROS met een nieuwe serie. In de eerste aflevering van deze tweede reeks wordt meteen duidelijk dat de financiële problemen van de dansschool nog lang niet voorbij zijn. Ruben staart zich bijna blind op de dansmeiden en Daan heeft een herexamen wat grote gevolgen voor de band heeft. Ook zijn vader maakt zich veel te druk en wordt onwel.

Voorafgaand aan het begin van de nieuwe reeks wordt donderdag 20 oktober THE MAKING OF TOPSTARS uitgezonden. Hierin maken we kennis met twee nieuwe hoofdrolspelers, vertellen de acteurs wat er in de serie verandert en wordt een kijkje genomen achter de schermen tijdens de repetities en opnames. Ook worden de leukste bloopers vertoond.

Rolverdeling:
Anne - Carolien van Wijngaarden
Monica - Ingrid Jansen
Femke - Nicky Koole
Peggy - Nicole Oerlemans
Bo - Noi Pakon
Marieke - Tanja van der Werff
Ruben - Aiko Letschert
Lars - Fons van Rongen
Daan - Lieuwe Roonder
Tom - Marne Miesen
Bas - Martijn Dijkstra