Gemeente Amsterdam

Nieuwbouwshow

18 oktober 2005
---
Bureau Woningregie

Van 20 t/m 30 oktober 2005 vindt `De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow' plaats in de Zuiderkerk. Dit evenement is bedoeld voor iedereen die zich wil laten verrassen door de woonmogelijkheden op het gebied van nieuwbouw in Amsterdam.

IJoevers Tijdens de Nieuwbouwshow wordt voor het eerst een compleet beeld gegeven van alle beschikbare nieuwbouw (koop en huur vrije sector) in Amsterdam. Daarnaast wordt ruimschoots aandacht besteed aan woonbuurten en buurtvoorzieningen.

Er is bovendien in de Zuiderkerk van alles te zien en te beleven tijdens De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow. Er zijn optredens voor kinderen in een Spiegeltent voor de Zuiderkerk, spectaculaire prijzen te winnen, interessante én leuke informatiebijeenkomsten over wonen en uiteenlopende activiteiten voor groot en klein.

Tenslotte kunnen bezoekers tien dagen lang met al hun vragen over nieuwbouwprojecten terecht bij de stands van de verschillende aanbieders en zijn er dagelijks makelaars van de Makelaarsvereniging Amsterdam aanwezig.

Organisatie

De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow wordt georganiseerd door woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers, samen met de gemeente Amsterdam. Osdorpplein

Feestelijke opening en openingstijden

Burgemeester Job Cohen verricht de feestelijke opening van De Eerste Amsterdamse Nieuwbouwshow op 20 oktober 2005 om 10.30 uur. De rappers Lange Frans en Baas B verzorgen een optreden. Daarna is de Nieuwbouwshow tot en met 30 oktober iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur (openingstijden nog onder voorbehoud).

De toegang tot de Zuiderkerk is gratis. Het adres is: Zuiderkerkhof 72.

Bereikbaarheid

De Zuiderkerk is goed bereikbaar met metro 51, 53, 54, tram 4, 16, 24, 25 en tram 9 en 14. Bovendien zijn er binnen een kilometer van de Zuiderkerk drie goede parkeergarages (Stadhuis/Muziektheater, Waterlooplein, Markenhoven). Kijk voor meer informatie over de bereikbaarheid op: www.zuiderkerk.amsterdam.nl