Ingezonden persbericht

Negeso ontwikkelt nieuwe website voor Prevent International B.V

NIEUWEGEIN, 20051020 -- Prevent International B.V. specialist op het gebied van persoons- en bedrijfsbeveiliging is onlangs live gegaan met een nieuwe website, gebaseerd op het Web / Content Management Systeem (W / CMS) van Negeso B.V.


Met de nieuwe tweetalige website wil Prevent International een nationaal en internationaal publiek bereiken en potentiële klanten informeren over de organisatie, het uitgebreide pakket aan diensten en haar professionele projectaanpak.

Zonder in clichés te vervallen is het moeilijk om diensten op het gebied van persoons- en bedrijfsbeveiliging duidelijk uit te beelden. Het webdesign was dan ook een uitdaging, omdat juist in dit segment een zakelijke en professionele uitstraling van groot belang is. Bij het ontwikkelen van het design hebben bovenstaande punten dan ook een belangrijke rol gespeeld, waardoor de website een internationale, zakelijke en professionele uitstraling heeft, die naadloos aansluit bij de huidige huisstijl.

Doordat de website ontwikkeld is met het W / CMS van Negeso, is Prevent International in staat om zelf eenvoudig de inhoud van de website te wijzigen. Het gebruiksvriendelijke content management systeem zorgt niet alleen voor flexibiliteit en actualiteit, maar ook voor een kostenbesparing omdat Prevent International zelf de website kan onderhouden, zonder daarbij afhankelijk te zijn van derden.

Chris Goudzwaard, algemeen directeur: "Wij waren op zoek naar een partner die ons kon voorzien in de ontwikkeling van een nieuwe, professionele en onderhoudbare website. De keuze voor Negeso was snel gemaakt. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding samen met de ruime ervaring en vele referenties van Negeso waren doorslaggevend onze keuze. Onze wens was een professionele website met de juiste uitstraling richting onze klanten. Daarnaast moest de website zowel een nationaal als internationaal publiek aanspreken. Tot slot wilden we een actuele website die we zelf gemakkelijk konden aanpassen. Al onze wensen zijn verwerkt in onze nieuwe website waardoor we een zeer krachtig middel aan onze communicatie hebben toegevoegd. Door de professionaliteit van Negeso en de fijne samenwerking kunnen we nu terugkijken op een goed project met een uitstekend resultaat."

Over Prevent International B.V.
Prevent International heeft als doel om personen en bedrijven door middel van het opzetten van een Security Management Systeem binnen de wettelijke bepalingen, praktisch, effectief en discreet te beveiligen tegen uiteenlopende gevolgen van in- en externe criminaliteit.

Prevent International biedt hulp in de vorm van een grondig en totaal geïntegreerd beveiligingsadvies met structurele en operationele maatregelen. Uiteraard op basis van wederzijds vertrouwen en gegarandeerde discretie.

Over Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites (internet, intranet, extranet) die absolute meerwaarde bieden voor klanten. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in dienst, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De websites worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.



Negeso