Ingezonden persbericht


Persbericht

Cartesis stelt nieuwe Manager Marketing & Communications aan

~ Annemieke van Baal gaat marketingstrategie omtrent Cartesis Extended Suite voor BPM in de Benelux-markt ontwikkelen ~

20 oktober 2005 - Cartesis, de wereldwijde leverancier van business performance management (BPM)-software, heeft Annemieke van Baal aangesteld als Marketing & Communications Manager Benelux. Ze zal in haar nieuwe functie veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van lokale marketingstrategieën ter ondersteuning van de introductie van de nieuwe Cartesis Extended Suite. Deze oplossing ondersteunt de drie pilaren van BPM: financiële consolidatie, planning en forecasting, en rapportage en analyse.

In totaal is Van Baal ruim vijf jaar actief in marketingfuncties binnen de BPM-branche. Haar ervaring heeft ze ondermeer opgedaan bij Cartesis' branchegenoten Hyperion en Cognos. "Cartesis is de snelst groeiende softwareleverancier in de BPM-markt. De complete en volledig geïntegreerde oplossing met geheel open infrastructuur is uniek. Daarnaast vormden de sterke relatie die het bedrijf heeft met zijn klanten en de sociale bedrijfscultuur waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling belangrijke motivaties om de overstap naar Cartesis te maken", aldus Van Baal, die erg veel zin heeft om aan de slag te gaan.

"Cartesis introduceert binnenkort de volgende twee elementen van zijn BPM-suite die het bedrijf zal helpen om zijn positie in de Benelux verder te verstevigen en naar een hoger niveau te brengen", zegt Dave Kemme, regional Director Benelux bij Cartesis. "Annemieke is perfect in staat om deze lancering te ondersteunen en om hier vanuit marketing de benodigde push aan te geven. We zijn verheugd om een getalenteerde en professionele marketingmanager, die tevens weet wat er gaande is in de BPM-markt, te verwelkomen in ons uitstekende Benelux-team."

(269 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Cartesis
Cartesis is een wereldwijde softwareleverancier die bedrijven betrouwbare oplossingen biedt om hun financiële en operationele prestaties te sturen. Cartesis voorziet haar klanten van controle en inzicht die zij nodig hebben om te kunnen inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden. Met de recente overname van INEA Corporation, biedt Cartesis geavanceerde planning- en forecasting-mogelijkheden, met de beste oplossing voor financiële consolidatie en compliance. Hiermee creëert Cartesis een geïntegreerde benadering van business performance management.

Eén op de vijf bedrijven uit de Fortune Global 100 vertrouwt op Cartesis' krachtige technologie die complexe informatie, processen en mensen samenbrengt in één datamodel, dat snel en consistent over meerdere geografische en business segmenten kan worden toegepast. Het hoofdkantoor van Cartesis is gevestigd in Parijs. Verder heeft het bedrijf kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Norwalk (CT), Tokio en Utrecht. Cartesis heeft ruim 1300 klanten en een uitgebreid partnernetwerk verspreid over 44 landen wereldwijd. Kijk voor meer informatie op: www.cartesis.com.

###

De genoemde merken en commerciële namen zijn eigendom van hun respectievelijke houders.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: riand@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Cartesis, kunt u contact opnemen met Annemieke van Baal Tel: + 31 (0)30 280 09 04
E-mail: avanbaal@cartesis.com
http://www.cartesis.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com