Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort, 20 oktober 2005

Sky Radio 101 FM title sponsor KNLTB Tennis Masters

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorovereenkomst met Sky Radio 101 FM verlengd en tevens uitgebreid. Naast mediapartner is de nationale radiozender de komende drie jaar naamgever van de KNLTB Tennis Masters, die vanaf nu de Sky Radio Tennis Masters heten.

Sky Radio 101 FM verbindt met de ondertekening van dit contract haar naam aan het toernooi. Sky Radio wil van de Tennis Masters een nog grootser evenement maken. Dennis Luken, Marketing Manager bij Sky Radio: "We zijn overtuigd van het succes van deze samenwerking en zijn er trots op om onze naam aan een kwalitatief evenement als dit te koppelen. Tennis is een sport die een breed publiek aanspreekt en dat geldt ook voor de relaxte muziekmix van Sky Radio."

Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB, zegt: "De KNLTB is zeer verheugd dat Sky Radio 101 FM zijn contract met de bond heeft verlengd. Dat ons partnerschap de komende drie jaar wordt uitgebreid met de naamgeving van de Masters, is een mooie bekroning op onze samenwerking tot nu toe. Ik verwacht dat met Sky Radio als sponsor een nieuwe dimensie wordt toegevoegd aan het evenement."

De Sky Radio Tennis Masters worden van maandag 12 tot en met zondag 18 december gespeeld in het Topsportcentrum Rotterdam. Raemon Sluiter, Peter Wessels, Melle van Gemerden, Dennis van Scheppingen, Paul Logtens, Renée Reinhard en Michaëlla Krajicek zijn in Rotterdam van de partij. De definitieve acceptatie van het volledige deelnemersveld volgt op woensdag 30 november. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.knltb.nl.