Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TURKIJE MARKTLEIDER CORENDON GROEIT KANTOOR UIT

HOOGSTE PUNT NIEUWBOUW EUROPEES HOOFDKANTOOR

Amsterdam, 20 oktober 2005 - Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, heeft projectontwikkelaar Mainland opdracht gegeven een geheel nieuw pand te bouwen voor de huisvesting van het Europese hoofdkantoor. Vanwege de enorme groei die het bedrijf doormaakt, biedt het huidige kantoor in Haarlem te weinig ruimte. Begin deze week werd het hoogste punt van het nieuwe gebouw aan de A9 in Lijnden bereikt, reden voor een feestje! De officiële handeling werd verricht door wethouder Economische Zaken van de gemeente Haarlemmermeer de heer Van Dijk en Atilay Uslu, directeur van Corendon.

Geheel volgens de huisstijl

Het nieuwe hoofdkantoor van Corendon, dat zowel onderdak gaat bieden aan Corendon Vliegvakanties als Corendon Airlines, wordt februari 2006 opgeleverd. Architect David Atlas heeft de huisstijlkleur van Corendon als rode draad gebruikt in de ontwikkeling van het 1305 m2 grote gebouw. Corendon neemt begin 2006 met haar 50 medewerkers intrek in het 'custommade' en goed bereikbare kantoor aan de A9 in Lijnden.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.



Ingezonden persbericht