Arcadis NV

PERSBERICHT

Arnhem, 20 oktober 2005

BENOEMINGEN BIJ ARCADIS

De recent aangekondigde aanscherping van de strategie van ARCADIS heeft geleid tot een aantal nieuwe benoemingen bij de onderneming. Op het gebied van railinfrastructuur is de heer Pierre-Louis Rochet benoemd tot Global Director Rail, verantwoordelijk voor de verdere versterking en uitbreiding van de internationale positie van de onderneming in deze markt. De heer Rochet was eerder eindverantwoordelijk voor de Franse spoorconsultancy Systra en CEO van Groupe EGIS. Hij wordt geassisteerd door de heer Bas Bollinger die de functie van Business Development Director Rail zal vervullen.

De heer Erhard Robold is benoemd tot Europees Directeur Milieu. In deze functie wordt de hij verantwoordelijk voor de milieuactiviteiten in Europa, waaronder de invoering van het GRiP® programma voor bodemsaneringen tegen een vaste prijs. Erhard Robold was tot nu directeur van ARCADIS Deutschland GmbH en wordt in deze functie opgevolgd door de heer Ulrich Behr. Ulrich Behr heeft een carrière opgebouwd in de bouwsector en wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van de onderneming in Duitsland.

Verdere benoemingen op het gebied van infrastructuur zijn die van de heer Michel Moussard tot leider van het internationale kenniscentrum voor bruggen dat gevestigd is in Frankrijk en die van de heer Pascal Guédon tot internationaal coördinator van het kennisnetwerk voor tunnels dat vanuit verschillende landen zal opereren.

Bestuursvoorzitter Harrie Noy zegt hierover: "Met de benoeming van deze experts met een uitgebreide ervaring in deze verschillende vakgebieden zetten we een belangrijke stap in de uitvoering van onze strategie die gericht is op verdere groei in de markten voor rail infrastructuur en milieu."

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 10.000 mensen en een omzet van meer dan E 1 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.