BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 20 oktober 2005

WOUTER VAN DER GOES EN BNN VERLENGEN CONTRACT

BNN heeft het contract van DJ Wouter van der Goes verlengd tot september 2008. BNN en Wouter hebben besloten tot openbreking en verlenging van het contract omdat duidelijk was dat BNN en Wouter ook in de toekomst graag met elkaar verder willen en in de rumoerige DJ-markt nadrukkelijk voor elkaar kiezen.

Wouter van der Goes is blij met de verlenging: 'Werken bij BNN kost geen energie, maar geeft energie. En ja, als je van muziek houdt dan werk je bij 3FM.' Ook BNN radiodirecteur Dave Kentie is blij met de keuze van Wouter voor BNN: 'Wouter heeft bewezen met zijn positieve geluid en 'lust for life' bij BNN te passen. Hij heeft met Wout! een goed programma met unieke en spannende elementen neergezet dat we door de verlenging van zijn contract nog verder kunnen uitbouwen. Gezien de stijgende lijn in de marktaandelen is de luisteraar het daarmee eens!.'

In de afgelopen maanden heeft Wout! onder andere het La Tomatino, The White Edition naar Nederland gehaald waar 200 deelnemers elkaars leven zo rood mogelijk proberen te kleuren door elkaar te bekogelen met 42.000 tomaten. Daarnaast deed het team ook mee aan het televisieprogramma 'Ter land, ter zee en in de lucht'. Ook was Wouter een van de drie 3FM DJ's die voor de Darfur actie een week lang in een glazen huis op De Neude verbleef.

Na een afwezigheid van 6 maanden zit vanaf maandag 24 oktober Astrid de Jong weer aan de zijde van Wouter. Samen met personal assistant Filemon Wesselink is het team van Wout! weer compleet. Wout! is dagelijks te horen tussen 16.00 uur en 18.00 uur op 3FM.



BNN