Ingezonden persbericht

Geheime website KPNs I-kids niet meer geheim

Telecomsite.nl presenteert als eerste in Nederland het kindje van KPN, I-kids

PUTTEN, 20051020 -- Volgende week zal KPN de aanval openen op Scarlet. Scarlet introduceerde al de Buddy Bear en KPN gaat komen met I-kids. De geboorte van I-kids is geen verassing meer maar iedereen wilde wel wat meer weten over de I-kids. Bezoekers van Telecomsite.nl zijn in speurtocht tegen een geheime URL gelopen.


https://crm.i-kids.net/nl/web/index2.jsp is de URL waar alles is te zien. Excuses namens Telecomsite als het niet meer online is. Na contact te hebben gehad met SF Alert, de vader van het product is de kans groot dat het snel offline gezet gaat worden.

Ook heeft Telecomsite.nl alvast voor de lancering een onderzoekje gedaan over de SAR waarden. De SAR waarden zijn de wettelijke stralingsnormen. Maximaal mag deze 2.0 watt per kilogram. De consument kan rustig slapen want de SAR waarde van de kindvriendelijke mobiele telefoon van KPN is bij een 800 mhz netwerk 1.2.

Dit is echter wel een stuk hoger als de Buddy Bear van Scarlet en de Foony van Telecom-Center en Yiggers Nederland. Voor meer informatie over de SAR waarden kunt u kijken op www.telecomsite.nl.


Over Telecomsite.nl
Telecomsite.nl mag en kan alles zeggen omdat zij niet afhankelijk is van een of meerdere partijen. Telecomsite.nl vergelijkt op een heldere in visuele manier waardoor de bezoeker een weloverwogen keuze kan maken, al 3 jaar. Telecomsite.nl gaat ook de mobiele markt betreden met haar visuele vergelijkingen. In de vergelijkingen staan naast de prijs ook de kwaliteitsaspecten centraal.




Ingezonden persbericht