Gemeente Berkelland


Aanleg riolering langs Rondweg Neede gestart

Onlangs is begonnen met de uitvoering van de aanleg van (druk)riolering langs de Rondweg te Neede vanaf de Haaksbergseweg tot de G.L. Rutgersweg. Aangezien het een lang traject betreft is er in overleg met aannemer en provincie voor gekozen om de aanleg gefaseerd uit te voeren. De gemeente hoopt hiermee de verkeersoverlast tot een minimum te beperken.

Voor het deel vanaf de Haaksbergseweg tot de rotonde bij de Diepenheimseweg is ervoor gekozen om het fietspad aan de zuidzijde af te sluiten. Hiervoor is een omleidingsroute door Neede ingesteld. Voor de fietsers met een directe bestemming aan de rondweg bestaat de mogelijkheid om het noordelijke fietspad in twee richtingen te gebruiken. Vanwege de breedte wordt hier een maximum snelheid van 30 km/h ingesteld.

Voor het tweede deel is ervoor gekozen om de noordelijke rijbaan en het noordelijke fietspad af te sluiten. Het fietsverkeer van de noordzijde zal over de noordelijke rijbaan worden geleid. Op dit deel wordt gebruik gemaakt van een verkeersregelinstallatie.

Mochten u hierover nog vragen hebben, belt u dan met de heer Boensma, telefoon 0545-250 267
Samenvatting Onlangs is begonnen met de uitvoering van de aanleg van (druk)riolering langs de Rondweg te Neede vanaf de Haaksbergseweg tot de G.L. Rutgersweg. Aangezien het een lang traject betreft is er in overleg met aannemer en provincie voor gekozen om de aanleg gefaseerd uit te voeren. De gemeente hoopt hiermee de verkeersoverlast tot een minimum te beperken.

Mutatiedatum 20/10/2005