Nighttown Rotterdam Optreden dEUS in Nighttown

VR 21.10 dEUS + support act + afterparty (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Het was zes jaar wachten op de nieuwe plaat van dEUS. Een tijd waarin bandleden met allerlei andere projecten bezig waren. Zo trad Tom Barman veel op als dj en maakte hij als Magnus samen met CJ Bolland een cd. Nu is er dus weer een tijd aangebroken dat dEUS van zich laat horen. Niet alleen met een nieuwe cd, maar ook met een tournee! Vrijdag 21 oktober staat de Belgische band in Nighttown, Rotterdam!

De zomer van dit jaar duurt ietsjes langer, want op 12 september is het eindelijk zover. Dan brengt dEUS de langverwachte opvolger van The Ideal Crash uit, hun eerste plaat in zes jaar tijd. De nieuwe cd wordt door V2 uitgebracht en wordt voorafgegaan door een single. Met andere woorden, Belgiës beste rockgroep stáát er weer!

Het lange wachten wordt dubbel beloond, want de groep gaat in september gelijk de hort op voor het eerste luik van een grote tournee. Die brengt hen eerst in Frankrijk en de Benelux, later zijn ook concerten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland gepland. dEUS is dus terug van nauwelijks weggeweest, vastbesloten opnieuw zijn plaats aan de top in te nemen. Vrijdag 21 oktober in Nighttown!

VR 21.10 dEUS + support act + afterparty
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
EUR 20,- excl. voorverkoopkosten + lidmaatschap
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Velvet, IT Donner, Plaatboef

www.nighttown.nl / www.deus.be


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --