Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging 2005

Van 21 t/m 23 oktober hebben ondernemers uit de uiterlijke verzorgingsbranche wederom de gelegenheid nieuwe producten te ontdekken, collegaâs te ontmoeten en demonstraties en workshops bij te wonen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in de Evenementenhal Rijswijk. Wilt u als vakspecialist op de hoogte blijven, dan is een bezoek aan deze vakbeurs een must.

In Hardenberg is de Vakbeurs al ruim zes jaar een begrip en hier ziet men jaarlijks het bezoekersaantal groeien. Aanstaande oktober vindt deze vakbeurs voor de tweede keer plaats in Rijswijk en de organisatie is ervan overtuigd dat deze vakbeurs net zo succesvol wordt als in Hardenberg. De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging heeft bewezen dat de combinatie van meerdere doelgroepen binnen één vakbeurs een succes is. Gezien de branchevervaging, waarbij onder andere nagelstylist, schoonheidsspecialist en kapper steeds meer activiteiten combineren binnen één salon, ziet men deze combinatie veelvuldig terug in het gehele vakgebied.

Toegangskaarten

De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging richt zich op schoonheidsspecialisten, beautycentra, nagelstudioâs, pedicure- en manicure, kapsalons, fitness- en afslankstudioâs, opleidingscentra, accessoires en de aanverwante drogisterij- en parfumeriebranche. De vakbeurs is uitsluitend op persoonlijke uitnodiging te bezoeken. De exposanten geven aan de beursorganisatie de namen en adressen van hun relaties door. Vervolgens stuurt de beursorganisatie hen de VIP-relatiekaarten toe uit naam van de exposanten. De VIP-relatiekaart geeft recht op gratis drankjes, luxe hapjes en vrij parkeren. Deze uitnodigingsservice garandeert een doelgericht vakpubliek.

Praktische informatie

De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Rijswijk 2005 vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 oktober en is op alle dagen van 10:00 tot 18:00 geopend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beursorganisatie, telefoon 0523 - 289 898, fax 0523 - 266 709 of kijk op www.evenementenhalrijswijk.nl.