Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Rondje Instructie Mennen in Ermelo

18/10/2005

Ermelo, 18 oktober 2005
Op vrijdagavond 21 oktober a.s. wordt op het KNHS-centrum te Ermelo een Virbac Equimax Rondje Instructie "Mennen" met Ton Monhemius georganiseerd.

Ton Monhemius heeft zijn sporen in de mensport ruimschoots verdiend. Hij heeft al verschillende medailles individueel en met het team gewonnen. Niet alleen als menner maar ook als trainer behaalde Ton Monhemius veel successen.

Monhemius begint zijn rondje instructie met combinaties die aangemeld zijn en een rijkunstig probleem hebben. Tijdens de avond zal eerst het probleem besproken worden en vervolgens zal Monhemius de bezoekers uitleggen op welke manier zo'n probleem ontstaat en met de combinatie aan het werk gaan. De deelnemers krijgen na afloop tips en adviezen voor de toekomst, waardoor ook de bezoekers geïnspireerd zullen worden.

Na de pauze zal Monhemius met zijn vierspan in de baan verschijnen en uitvoerig zijn trainingsmethode uitleggen en enkele vaardigheidsoefeningen behandelen. De avond zal op spectaculaire wijze afgesloten worden. Kortom voor iedere menner een interessante avond!

Het rondje instructie begint om 19.30 uur en de entree is EUR 12,-- per persoon. Wilt u de avond bijwonen? Dan vragen wij u om van tevoren aan te melden bij de afdeling Accommodaties via e-mail: accommodaties@knhs.nl, per telefoon (0577) 40 82 80 of per fax (0577) 40 17 25. Meer informatie over de KNHS-activiteiten vindt u op www.knhs.nl -> Evenementen.
Bron: KNHS