Gemeente Den Helder

19-10-2005
Compostactie! Vrijdag 21 oktober

Het is intussen een traditie: twee keer per jaar kunt u gratis compost scheppen. Vrijdag 21 oktober kunt u weer terecht bij V.O.F. t Oost. U bent welkom tussen 8.00 en 16.00 uur.

U mag zoveel compost scheppen als u wilt. Hoewel V.O.F. t Oost wel wat scheppen en zakken in voorraad heeft, raden wij u aan zelf materiaal mee te nemen. En gebruik als het even kan zakken die u al heeft gebruikt; die zijn tenslotte stukken milieuvriendelijker dan nieuwe van de rol. Daarnaast loopt u bij grote drukte de kans dat u moet wachten op een vrije schep. Komt u met een aanhangwagen, dan krijgt u in ieder geval geen zakken. U schept de compost dan los in de wagen of gebruikt eigen zakken. Voor een euro kunt u uw aanhangwagen ook vol láten scheppen door de chauffeur van de shovel. Natuurlijk staat er ook nu weer een kopje koffie voor u klaar.

U vindt V.O.F. t Oost aan de Oostoeverweg 9. Het bedrijf is vanuit Den Helder/Julianadorp alleen bereikbaar via de Kooybrug. Na de brug neemt u direct de eerste afslag links over de Kooysluis. Na ongeveer vierhonderd meter ligt aan uw rechterhand het terrein van V.O.F. 't Oost. Let op de vlaggen!