1e persbericht van vrijdag 21 oktober 2005

Eindhoven 21-10-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Op het politiebureau aan de Mathildelaan is donderdagmiddag rond 12.15 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht op donderdag 13 oktober zijn 67-jarige ex-schoonvader en diens echtgenote in hun woning in Woensel Zuid te hebben mishandeld en bedreigd. Hij sloeg de man met een ijzeren staaf en zijn vuisten en duwde de vrouw waardoor zij ten val kwam. De man werd in verwarde toestand aangetroffen in Nijmegen en door de politie aldaar overgedragen aan de politie in Eindhoven. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Bladel: Bromfietser gewond bij ongeval

Op de Willem van Oranjelaan is donderdag rond 18.50 uur een 32-jarige man uit Reusel gewond geraakt. Hij reed op zijn bromfiets over de Willem van Oranjestraat en raakte door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig kwijt. Hij botste aan de linkerzijde van de weg tegen een lantaarnpaal. De man is met een gebroken bovenbeen overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is een bloedtest afgenomen om te onderzoeken of de man gedronken had.

Geldrop: Inbraak in woning

Tussen woensdag 11.00 en donderdag 20.00 uur is ingebroken bij een woning aan de Ori. Een kozijn werd opengebroken. Er werden twee digitale cameras, sieraden en een gsm weggenomen.

Liessel: Sieraden weg bij inbraak

Tussen donderdag 18.30 en 23.00 uur is ingebroken bij een woning aan de Mgr. Berkvensstraat. Er werd een raam geforceerd. De buit bestond uit enkele sieraden.