Politie Zeeland


---


Z-6805-2005 Inbraak in bedrijf

In Axel, bij een bedrijf in de Tuinstraat, is rond middernacht ingebroken.
Door een ruit te breken is/zijn de dader(s) het pand binnengekomen. Uit de winkel werden sigaretten weggenomen. Vermoedelijk zijn de daders gestoord, want (vermoedelijk) alle goederen zijn achtergebleven bij de winkel. De politie heeft de zaak in onderzoek.


O-6806-2005 Vernieling auto

Op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee is, gisteren tussen 07.35 en 17.30 uur, een geparkeerde personenauto bekrast.
Er werd een diepe kras in de lak van de auto aangebracht. Een schadebedrag is niet bekend.


W-6807-2005 Aanrijding

Op de Markt in Middelburg heeft vannacht rond 00.29 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 17-jarige Vlissinger reed, in een auto, achteruit over de Nieuwe Burg in de richting van de Markt. Bij deze manoeuvre zag hij een vuilnisbak over het hoofd. Uiteraard was de man niet in het bezit van een rijbewijs, hiervoor krijgt hij een proces-verbaal.


Z-6808-2005 Brand

In een bedrijf aan de Hogeweg in Hulst werd gisteravond rond 20.48 uur een brand ontdekt.
In een van de frisdrankautomaten in de kantine van het bedrijf was kortsluiting ontstaan. Hierdoor ontstond rookontwikkeling in de automaat. De stroom is van de frisdrankautomaat afgehaald en hij is uit de kantine weggehaald. De brandweer is wel ter plekke geweest, maar heeft niet hoeven blussen.

O-6809-2005 Ruiten vernield
In een woning aan de Adenauerstede in Goes zijn ruiten vernield.
Vermoedelijk is er met een luchtbuks op de ruiten geschoten. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Z-6810-2005 Aanrijding

Op de Tractaatweg in Terneuzen heeft vanmorgen rond 07.51 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 39-jarige automobilist uit Axel merkte te laat op dat zijn voorganger, een 20-jarige vrouw uit Terneuzen, moest remmen voor het overige verkeer. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. Beide auto's beschadigden door het ongeluk.


O-6811-2005 Aanrijding

Op de Luxemburgweg in Nieuwdorp heeft vanmorgen rond 07.28 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 31-jarige Vlissinger reed over voornoemde weg en hem tegemoet kwam een 45-jarige Rotterdammer die linksaf een inrit in wilde rijden. Omdat de 31-jarige geen verlichting voerde was een aanrijding het gevolg. Beide voertuigen zijn beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland