Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard

Krimpenerwaard ter inzage

Ontwerpbegroting 2006 Schieland en de Krimpenerwaard ter inzage

Vanaf vrijdag 21 oktober ligt de ontwerpbegroting 2006 van Schieland en de Krimpenerwaard ter inzage. U kunt de ontwerpbegroting inzien tot en met vrijdag 11 november tijdens kantooruren in het kantoor van het hoogheemraadschap, Maasboulevard 123 in Rotterdam.

De begroting wordt volgens planning op 30 november 2005 vastgesteld door het algemeen bestuur. Daaraan voorafgaand worden de begroting en de tarieven besproken in de openbare commissievergaderingen. Iedereen die belangstelling heeft voor de begrotingsbesprekingen is welkom bij deze openbare vergaderingen. Bij deze vergaderingen kunt u gebruik maken van het spreekrecht.

Mogelijkheid tot het indienen van bedenkingen
Schriftelijke bedenkingen over het te nemen besluit kunnen worden ingediend bij dijkgraaf en hoogheemraden van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, postbus 4059, 3006 AB Rotterdam.

Het algemeen bestuur zal een standpunt bepalen over de ingediende bedenkingen en dat meenemen in de eerste vergadering. De definitieve begroting, tezamen met de eventueel ingekomen bedenkingen en het standpunt van het algemeen bestuur, wordt vervolgens aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland toegezonden.

Gedurende de ter inzagelegging van de ontwerpbegroting 2006 liggen ook de volgende voorstellen ter inzage:

* het wijzigen van de Omslagenverordening Schieland en de Krimpenerwaard 2005;

* het wijzigenvan de Verordening verontreinigingsheffing Schieland en de Krimpenerwaard 2005;

* het vaststellen van de Precariobelasting Schieland en de Krimpenerwaard 2006.

In bovengenoemde verordeningen zijn de belastingtarieven opgenomen die voortvloeien uit bovengenoemde begroting. Bekijk de tarieven.