Gemeente Leeuwarden

Bedrijven gezocht voor reïntegratie-trajecten

Bron: Gemeente Leeuwarden (21-10-2005) De gemeente Leeuwarden zoekt in het kader van het gemeentelijk reïntegratiebeleid bedrijven die uitvoering kunnen geven aan reïntegratietrajecten. Het gaat om trajecten met en voor werkzoekenden in de doelgroepen jongeren en `oudkomers' voor 2006 en met mogelijke verlening tot 2007. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor één van deze opdrachten of een combinatie daarvan.

Omschrijving van de opdrachten
De opdrachten omvatten:


1. De uitvoering van reïntegratietrajecten voor jongeren. Alle jongeren zijn door het CWI ingedeeld in fase 2,3 of 4. In de uitvoering van deze opdracht wordt ondermeer samenwerking met het regionaal meld- en coördinatiepunt schoolverlaters verlangd voor een deel van de doelgroep.

2. De uitvoering van duale reïntegratietrajecten voor `oudkomers'. Alle werkzoekenden zijn door het CWI ingedeeld in fase 2, 3 of 4. Duale reïntegratietrajecten voor `oudkomers' bevatten een aanpak die wordt gekenmerkt door de combinatie van Nederlandse taalonderwijs en arbeidsreïntegratieactiviteiten. De gemeente maakt gebruik van ESF financiering voor bovengenoemde taken en daarom dient u als aanbieder bij gunning rekening te houden met het verrichten van daarop gerichte administratie.

Procedure
De gemeente Leeuwarden koopt reïntegratiedienstverlening in bij bedrijven door middel van een aanbesteding met voorselectie. Dit betekent dat na de voorselectie een beperkt aantal bedrijven wordt uitgenodigd om een offerte te maken. Geïnteresseerde bedrijven kunnen het voorselectiedocument aanvragen. Hierin staan beschrijvingen van de opdrachten, de minimumeisen en de gunningscriteria. U kunt het aanvragen per e-mail gericht aan het secretariaat van de sector Werk & Inkomen: aanbestedingreintegratie@leeuwarden.nl. U kunt het document ook schriftelijk opvragen bij de gemeente Leeuwarden, dienst Welzijn, sector Werk & Inkomen, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden.

Inhoudelijke eisen
De bedrijven worden in de voorselectie beoordeeld op onder andere aantoonbare ervaring met vergelijkbare opdrachten en kwaliteit van de dienstverlening.

Sluitingsdatum voorselectie
Inschrijvingen die overeenkomstig de in het selectiedocument gestelde regels zijn opgesteld dienen uiterlijk 7 november 2005, 15:00 uur op het Stadskantoor te zijn ontvangen. Uiterlijk 18 november 2005 zal bekend worden gemaakt welke bedrijven worden uitgenodigd een offerte te maken.