Politie Zeeland


---

W-6812-2005 Diefstal auto
Op de A58 bij Heinkenszand werd vrijdag om 11.10 uur uur een Volkswagen Golf aangetroffen die in de nacht nacht van donderdag op vrijdag gestolen werd uit een parkeervak in Elmersland in Middelburg.

W-6813-2005 Aanrijding in Vlissingen
In de Paul Krugerstraat vond donderdag om 19.30 uur een aanrijding plaats.
Een 29-jarige Vlissingse automobilist reed over de Paul Krugerstraat komende uit de richting van de Industrieweg. Plotseling liepen twee mensen, een 36-jarige vrouw en een 74-jarige man, beiden uit Vlissingen, de weg op om over de steken. De bestuurder kon hen niet ontwijken en beide voetgangers werden aangereden. Zij werden met hoofd- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte beschadigd.

W-6814-2005 Dumping bedrijfsafval
Een 49-jarige vrouw uit Bergen op Zoom werd vrijdag om 08.25 uur betrapt op het dumpen van bedrijfsafval in vuilnisbakken op de parkeerplaats Sloedam bij Arnemuiden.
Het betroffen twee vuilniszakken gevuld met bedrijfsafval en vier lege jerrycans waarin saus had gezeten. Bedrijfsafval moet bij een milieustraat worden aangeboden. De vrouw kreeg een proces-verbaal.

W-6815-2005 Diefstal portemonnee
In een winkelpand in de Kalverstraat in Middelburg werd vrijdag tussen 13.00 en 13.15 uur de portemonnee van een 85-jarige Middelburgse vrouw gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen.

O-6816-2005 Diefstal uit bestelauto
Donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur werden uit een bestelauto die stond geparkeerd op het Geldeloozepad in Goes, twee bosmaaiers gestolen.
De maaiers hebben elk een waarde van enkele honderden euro's.

Z-6817-2005 Man overvallen
Vrijdag tussen 06.45 en 06.55 uur werd in een parkje in Ghistelkerke in Breskene een 41-jarige man uit Breskens zonder reden door een onbekende man aangevallen.
De man liet zijn hond uit en werd onverwachts van achteren aangevallen. Hij kreeg enkele klappen in zijn rug en werd op de grond getrokken waarbij zijn jas met een scherp voorwerp werd vernield. Daarna ging de onbekende er vandoor in de richitng van de voetbalvelden. De 41-jarige man liep rugklachten op.
De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij bureau Oostburg of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.