Heeft u Christijan Albers wel eens zien voetballen?

Ingezonden persbericht

Geachte pers,

Graag nodigen wij u vrijdag 21 oktober 2005 uit om kennis te maken met het LaOla Voetbalconcept. Dit spectaculaire indoor voetbalconcept waarbij gespeeld wordt op kunstgras (Fifa goedgekeurd) omringd door boarding, is een combinatie van zaal- en veldvoetbal. In Duitsland en Engeland is dit concept sinds enkele jaren een enorm succes. Alleen al in de deelstaat Nordrhein Westfalen (Duitsland) zijn er 45 indoor voetbalhallen, die gezamelijk ongeveer 300 indoor velden vertegenwoordigen. Sportcentrum Fit4Life in Someren heeft hiervan de primeur in Nederland!

Tijdens deze avond kan de pers kennismaken met het LaOla Voetbalconcept en na de wedstrijd wordt u zelf in de gelegenheid gesteld het kunstgras te betreden.

Het LaOla Voetbalconcept is uitermate geschikt voor jeugdopleidingen, toernooien, clinics en uiteraard verhuur aan bedrijven en particulieren.

Tijdens deze avond zal er een openingswedstrijd worden gespeeld met onder andere Ruud Hesp, Huub Stevens, Johan de Kock, Edward Linskens, Berry van Aerle en Christijan Albers.

Wij zouden het erg op prijs stelen als u ons voor 17 oktober 2005 uw aanwezigheid wilt bevestigen. Dit kan via info@laolavoetbal.nl of middels telefoonnummer 0475-300303.

Gegevens officiele opening:

Toegang: 19.30 uur

Aanvang wedstrijd: 20.30 uur

Locatie: LaOla Voetbalcentrum Someren

Loovebaan 25

5712 JV Someren

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze internetpagina
http://www.laolavoetbal.nl/

Met vriendelijke groet,

Het LaOla Team